Kill Me Heal Me / Dizi Tanıtımı ve Yorumu


              KILL ME HEAL ME


Tür: Romantik, Komedi, Tıbbi


Yapımcı: PAN Entertainment, Huace Media


Yayın Kanalı : MBC


Yayın Tarihi: 07 Ocak 2015



KONU

Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu hastası üçüncü kuşak bir milyarder Cha Do Hyun ile psikiyatri uzmanlığı asistanlığının birinci yılında olan ve onu gizlice tedavi eden Oh Ri Jin arasında geçen bir romantik komedi. Çocukluğunda yaşadığı travmatik bir olaydan sonra , Cha Do Hyun hafıza kayıpları yaşar ve sonra kişiliği yedi farklı kimliğe bölünür (Cha Do-Hyun, Shin Se-Gi, Perry Park, Ahn Yo-Sub, Ahn Yo-Na, Nana, ve Bay X).

OH Rİ JIN 

  Psikeyatris doktoru Oh Ri Jin çok zeki ve yeteneklidir. İşinde de oldukça iyidir fakat işinde henüz stajerdir çünkü 1. yılıdır o yüzden de oldukça zorlu geçmektedir. Cha Do Hyun'la tanıştıktan sonra onun için artık hastane yoktur çünkü Cha Do Hyun 'nun gizli psikiyatrist dokturu olmayı kabul etmiştir.  Ri Jin 'i zorlayan diğer konuda kayıp olan anıları ve kardeşidir. Artık onun tek çabası Cha Do Hyun'u iyileştirmek ve işleri düzene sokmaktı. Tabi birde kayıp olan anılarını geri getirmektir.



CHA DO HYUN

 Cha Do Hyun 7 kişiliğe bölümmüş ana karakterimizdir.Bay Cha'nın zor görevlerinden biri de diğer kişiliklerin ortaya çıkardığı sorunlarla ilgilenip arkalarını toplamasıdır ve bunu yaparken ona sekreter  Ahn ve Oh Ri Jin ona yardım eder. Cha Do Hyun 'nun kişiliklere bölümmesinin sebebi 7-8 yaşları arasında yaşadığı anılarıdır ama bu anıları hatırlamıyor belki de eğer bu anıları hatırlasa her şey açıklığa kavuşabiliridi.

       
    Kişilikler 

 Şimdi biraz kişilikleri tanıtmak istiyorum en sevdiğim kişilikten başlayacağım.

Ahn Yo-Na : Bu kişilik 17 yaşındaki bir genç kız kişiliğidir ve Ahn Yo-Sub 'un kız kardeşidir. Beni en çok güldüren kişiliktir konuşması,bakışları,kıyafetleri, davranışları her şeyi fevkalade. Shin Se Gi hariç hepsine bin basar. Tabi ki diğer kişilikler kötü değildir ama en eğlencelisi Yo Na 'dır.


Shin Se Gi : Cha Do Hyun 'un tam tersi ve onun kötü tarafı gibi bir şey çabuk sinirlenen, çabuk kaba kuvvete baş vuran, kaba saba ve intikam dolu bir kişilik ama bir o kadarda karizmatik Cha Do Hyun ' dan bağımsız bir tarzı var ve gerçekten daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama malesef ki aynı kadına aşıklar bu şanslı kişinin kim olduğunu söylemicem ama zaten 1. bölümden sonra kimin olduğu bariz belli oluyor zaten. Bay Se Gi den de bu kadar.

~SHIN SE GI~

Perry Park : Farklı aksanlı, neşeli, dans etmeyi çok seven ,durmadan bomba yapan garip ama bir o kadar da komik bir kişilik.
~PERY PARK~

Ahn Yo-Sub : Psikoloğumuzun değişiyle ''İntihara meğilli kişi.'' yani en tehlikeli kişiliktir her an intihar edebilir.

~AHN YO-SUB~

Nana :  8 yaşında küçük bir çocuk kişiliğidir.

Mr. X : Adından da belli olduğu üzere fazla bir açıklama yazamam anca izlediğinizde öğrenebilirsiniz.





OH Rİ ON
 Oh Ri Jin'nin erkek kardeşidir. Ayrıca kendisi macera kitapları yazan Omega takma isimli bir yazardır oysa herkes onu boş boş gezen biri sanar.Yo-Na'nında oppasıdır yani Yo-Na'ya göre.

~OH Rİ ON~


Bu diziyi izlemeyenler hemen dizi listesinin başına Kill Me Heal Me'yi eklesin bence. Bol kahkaha vede biraz göz yaşını garanti ediyorum.

Yo-Na nın oppası Oh Ri On.






                                                                                                 Sonu için endişe etmenize de gerek yok
     tahmin edilen bir son gibi bitiyor.          
                    

Peki siz hangi Kill Me Heal Me 7 kişiliğinden birisiniz ? İsteyenler buraya testi yapabilirler. 


        DİZİDEN KESİTLER

 (SPOİLER İÇEREBİLİR)











BU DİZİ TANITIMI DA BURAYA KADAR BAŞKA DİZİLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder