Master's Sun / Dizi Tanıtımı ve Yorumu

                                   MASTER'S SUN

                                        

Adı: The Master's Sun 주군의 태양
Tür :  Dram, Romantik, Fantastik, Gerilim
Yönetmen: Jin Hyeok

Yayıncı: SBS

imdb: 9.2

Bölüm: 17

Yapım Yılı: 2013

Ülke: Güney Kore



OYUNCULAR


So Ji Seob - Joo Joon Won
Gong Hyo Jin - Tae Gong Sil
Seo In Guk - Kang Woo
Kim Yoo Ri - Tae Yi Ryung



                                                       KONU

Ana kızımız olan Tae Gong Sil geçirdiği mühim kazadan sonra hayaletleri yani ölmüş insanları görmeye başlar. Bu yüzden başarılı ve güzel hayatından kopar ve tek başına moteldeki çatı katındaki odasında saklanarak yaşar. Ama yağmurlu ve gök gürültülü bir gecede hiç tanımadığı bir adamın arabasına biner. Bu adam Joo Joon Woo , Kindom Alışveriş Merkezinin sahibidir. İşte o geceden sonra hayatında bazı değişikler olur çünkü sığınağını bulmuştur.


Not : Eğer hoş olmayan suratlar görmek istemiyorsanız kötü olur çünkü kesinlikle korkunç değil ama dediğim gibi ilk bölümlerde biraz hayaletler değişik. Korkunçtur diye kesinlikle izlememezlik yapmayın çünkü  aksin komedi.




Tae Gong Sil 

Şu an her ne kadar sönük bir yaşamı da olsa önceden yani 3 yıl önce okulunda çok başarılı ve dereceli biridir. Hatta lakabı Büyük Güneştir. Hayalaletleri görmesi oldukça zordu çünkü beklenmedik zamanlarda çıkıp bir şeyler istiyor ve yapana kadar rahat bırakmıyorlardı. Ama beklenmedik bir şekilde hayaletlerin onu rahatsız edemeyeceği bir yer buldu.




Joo Joon Won

Kindom Alışveriş Merkezinin sahibi.Çok varlıklı biri fakat oldukça kibirlidir.Hayaletlere ve o tür şeylere kesinlikle inanmaz.Tabi bir vakte kadardı bu. 




Tae Yi Ryung 

Kindom'un mankeni ve eskiden Tae Gong Sil ile sınıf arkadaşıydı ama onu pek haz etmezdi çünkü o Büyük Güneşti. Tae Yi Ryung ise Küçük Güneşti. Bu yüzden araları pek iyi değildir.Kang Woo'nun cazibesine yakalanmış bir kişi olaraktan pek de şanslı sayılmaz. Ama oldukça güzel ve ünlüdür.



Kang Woo 

Kindom Alışveriş Merkezinin güvenlik görevlidir.Tae Gong Sil ile aynı motelde yaşarlar.Tae Gong Sil'e de boş değildir. Ve en önemli ayrıntı geliyor çok yakışıklıdır.



L hayranları!! Az da olsa Myungsoo bu dizide oynuyor sırf onun için bile izleyebilirsiniz.



Fragman için buraya tıklayabilirsiniz.



BUNDAN SONRA SPOİLER İÇERİR !!



Çok güzel bir diziydi ama ilk bölümlerde ki hayeletler biraz ürkütücüydü birde ben geceleri izlediğimden daha bir ekşınlı oldu. Ama gerçekten çok eğlenceli bir dizi.

Joo Jon Won 'nun aldığı kolye çok güzeldi sonra şu çöp kutusunun orda duran hayalet  ajeossi ve kahve sever hayalet benim favorimdi.


Meşhur güneş kolyesi.




Tatlış kahve sever hayaletimiz.

Tae Gong Sil neden bu kadar her hayalet belirdiğinde bu kadar korkuyor anlamadım zarar verdikleri de yok zaten 3 yıl olmuş sonuçta biraz bağışıklık kazanması lazım.


Bu kadına bayılıyorum ya.




Veee son olarak ta Joo Jon Won'nun '' KAYBOLL'' değişleri. Bu diziden sonra elimi sallayıp gocco demek alışkanlık oldu valla.






Bu dizi yorumu da buraya kadar görüşmek üzere.

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder